Com arribar a la Feixa

Estiu, primavera i tardor

( d’abril a octubre aproximadament)

En cotxe

L’accés més còmode és des de l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera. A l’aparcament comença una pista forestal apta per turismes que arriba fins al refugi de la Feixa.

També es pot accedir des de Meranges, tot deixant el trencall del refugi de Malniu a l’esquerra, continuant per la pista forestal que et deixa al pla de la Feixa

A peu

Des de l’aparcament de l’estació de Guils-Fontanera tot seguint l’itinerari GR11 (marques de pintura vermella i blanca). 1 hora

Des de l’aparcament del refugi de Malniu. 1 hora
A través del sender GR-11 que va des del cap de Creus fins a Irún. A la Cerdanya passa per l’estació de tren de Puigcerdà, Saneja, Guils, la Feixa, Malniu, Engorgs i Andorra. Podeu iniciar el vostre recorregut en qualsevol d’aquests punts.

Des de la vall: Puigcerdà, Ger, Meranges… (Consulteu els nostres tracks al Wikiloc).

Hivern 

 (de novembre a abril aproximadament)

En cotxe

A l’hivern la pista d’accés en vehicle està tancada a l’alçada de l’estació de Guils-Fontanera.

L’accés per Meranges està obert, però la majoria d’hivern està inaccessible per la neu. Normalment es pot arribar en cotxe fins l’alçada del refugi de Malniu, però cal consultar l’estat de la pista abans.

A peu

Si hi ha neu l’accés més recomanat és des de l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera pel GR-11 amb esquís o raquetes (1 h)
La pista d’esquí de fons de la Feixa arriba quasi fins al refugi (només per a esquís).

Horaris accés a l’estació: de 9 a 17 h. Fora d’aquest horari hi ha barrera tancada a l’alçada del poble de Guils. A l’estació d’esquí és probable que us cobrin forfeit.

Track accés desde Guils Fontanera

També es pot accedir caminant des de la pista de Malniu o des del refugi de Malniu (segons on es pugui arribar en vehicle).