SORTIDA OBSERVAR FAUNA + ALLOTJAMENT FEIXA + TALLER CAIXES NIU

Viu La Feixa! Activitats per al Pont de Maig

Dissabte 28 d’abril i Diumenge 29 d’abril
De la mà del Grup d’Estudi i Difusió Natural us proposem dues activitats per a conèixer l’entorn i la fauna que habita a la Feixa.
1_SORTIDA PER OBSERVAR LA FAUNA_ 14€ adults/10€ infants
2_ALLOTJAMENT A LA FEIXA*
3_TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE CAIXES NIU_10€ per caixa niu
*Per als que us volgueu allotjar al refugi de la Feixa i fer les dues activitats, us oferim un descompte del -15% en la ½ pensió, us entra sopar, dormir i esmorzar. Preu adult 37,40€ i preu infant 27,20€
PLACES LIMITADES
APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS
INSCRIPCIONS: Contacta'ns
SORTIDA PER OBSERVAR LA FAUNA_ El refugi de la Feixa gaudeix d’una protecció especial: el Pla d’Espais d’Interés Natural (PEIN) de la Tossa Plana de Lles – Puigpedrós del Pirineu català, aquesta protecció a convertit aquest espai en un lloc de refugi per a la fauna pirnca, de manera que són molt variades les espècies que hi habiten. Els isards són els reis des cims, deixant les zones més boscoses per als cabirols, més tímids. També hi habiten erminis, martes i marmotes. A l’estatge alpí i subalpí i viuen la perdiu blanca i el pardal d’ala blanca. Rapinyaires com els voltors, milans i esparvers sobrevolen la zona.
TALLER DE CONSTRUCCIÓ DE CAIXES NIU_ Construireu una caixa niu, a més l’activitat consisteix en una xerrada sobre la funció de les caixes niu i la importància de la seva col.locació per a l’entorn natural. També es mostren les diferents espècies d’ocells que més fàcilment poden ocupar les caixes niu.
 

   

Posted in Adventure, Notícies.