natura, activitats, medi ambient, protecció, solidaritat, compromis, educació ambiental, conservació de la natura, voluntariat

LA FEIXA AMB LA SETMANA DE LA NATURA

LAND ART I JOGUINES AMB ELEMENTS DEL BOSC

En el marc de la Setmana de la Natura, el Refugi de la Feixa hem organitzat aquestes Activitats per a tots els públics. La Setmana de la Natura tindrà lloc entre el 26 de maig i el 5 de Juny de 2018

Us proposem una jornada creativa on l'art i el paisatge estaran connectats

DIES
Dissabte, 26 de Maig i Diumenge, 27 de Maig
Dissabte, 2 de Juny i Diumenge, 3 de Juny

 

DESCRIPCIÓ
Proposta 1
: Us proposem que feu la vostra obra a l’entorn del refugi amb elements de la natura.
La composició ha de ser únicament amb elements que trobeu al bosc: branques, pedres… fins i tot amb la mínima intervenció (podeu jugar amb la forma d’un rierol, les tonalitats d’una pedra…).
Han de ser obres totalment efímeres. O sigui que un cop acabada, en preneu una fotografia i destruiu l’obra. És molt important que no en quedi cap rastre, per tal de respectar al màxim la Natura.
Proposta 2: Al refugi us convidarem a confeccionar joguines amb elements del bosc. Nosaltres us facilitarem cordill i tisores i un llibre per tal d’agafar idees. La resta dependrà de la vostra creativitat.
OBSERVACIONS
Es donaran explicacions sobre el Land Art i una mica de pauta o idees per tal de confeccionar les joguines, però és una activitat lliure, no guiada.

 

ACTIVITAT GRATUÏTA
ES DONARÀ A TOTS ELS PARTICIPANTS UN BRAÇALET SOLIDARI
#setmananatura
INSCRIPCIONS

info@refugidelafeixa.com
666 137 088
MÉS INFORMACIÓ
QUÈ ÉS LA SETMANA DE LA NATURA?
La
Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

natura, activitats, medi ambient, protecció, solidaritat, compromis, educació ambiental, conservació de la natura, voluntariat

Posted in Adventure, Articles d'interès, Notícies.