Valors

Sabem que molts de vosaltres arribeu cansats després de llargues caminades o pedalades i el que voleu és un Refugi on es menji bé, on estigueu en íntimitat amb els vostres amics, familiars o parella, un lloc on descansar i carregar piles, per això em disenyat un espai acollidor, íntim i apostem per una atenció personalitzada i exquisita
La Feixa es decanta per un model de consum responsable i un model energètic sostenible, un Refugi on els guardes t’acollim i fem el possible per que t’oblidis del rellotge, de les presses…
És per això, que al Refugi gaudiràs d’una cuina amb productes ecològics i de proximitat, lliures de maltractament animal i de treball infantil.
A més, descansaràs sobre uns llits amples, gruixuts i de qualitat. També disposem de llits dobles per parelles o per famílies amb nens.
Apostem per una alimentació energètica, senzilla i casolana. Elaborem els àpats amb carinyo, seleccionem les millors verdures i la millor carn de la Cerdanya només per una raó: volem fer difícil que marxeu a casa vostra.
Degustaràs plats tradicionals de la Cerdanya així com plats vegetarians o vegans i sobretot, saludables.
L’objectiu és apropar la Natura i impulsar un model de conciencia a l’abast de tothom on s’hi pugui nodrir un ample ventall del teixit social.