Qui som?

Els guardes de la Feixa

Refugi alta muntanya, pirineus       refugi, transpirenaica, cerdanya, puigpedrós, estany mal, estany malniu
Viu la Feixa compta amb l’energia de la Raquel, el Jorge i la Marta,  i amb el suport d’amics i familiars, la col·laboració dels quals és vital, transcendental i essencial del propi projecte.

La Raquel al món de l’art i dedicada a la seva pintura nodreix el seu esperit caminant pels boscos, observant i aprenent dels subtils detalls de la natura. Li agrada esmorzar tranquil·lament, una infusió ben calenta. Pedres, plantes i colors. Murakami, Tanizaki. Inquietuts pel menjar vegetarià, la ceràmica i la horta ecològica.

El Jorge pot passar hores viatjant a través de mapes, li agrada observar ocells, roques i arbres. Amant de la natura li agrada planar per damunt de muntanyes i endinsar-se en el seu desconeixement. Theaurau, Fukuoka i Antònia Font. Sempre motivat per ciències antigues com Ayurveda, practicant de la agricultura natural i interessat per la meteorologia i la geologia.

La Marta té ànima de virolet... sempre en moviment i aprenentatge. Aquesta inquietud l’ha portat a interessar-se per diferents camps: des de l’àmbit social, el disseny, la jardineria, l’associacionisme, la cuina, l’escriptura... amb el nexe comú d’expressar creativitat. I per sobre de tot, destaca la seva passió per la muntanya i la natura, la qual associa a una sèrie de valors. La seva frase: No hi ha res impossible.

Els guardes de la Feixa et faran sentir com a casa, t'ofereixen un tracte personalitzat i acurat.