Estades-jornades

Estades - Jornades

Estades per a esportistes
La Feixa està situada a 2160 metres, aquesta alçada afavoreix molt l’entrenament per a esportistes, amb múltiples ofertes tant estiu com hivern: senderisme, raquetes, esquí de fons, esquí de muntanya, BTT…

Retirs o estades terapèutiques
El Refugi i el seu entorn transmeten una energia única, per tal de fer-hi retirs, tallers de Taichi, Ioga, Banys de Bosc… a més, podem acompanyar la vostra estada amb cuina vegetariana si voleu.
El refugi de la Feixa té una màgia especial, no és només un lloc on trobar menjar i sostre, sinó també un refugi per l’ànima…

Estades naturalistes
L’entorn del Refugi gaudeix d’una protecció especial (PEIN), fet que ajuda a preservar la fauna i flora de l’alta muntanya.
És per aquest motiu que facilitem l’estada a biòlegs, professionals i amants de la Natura.

Espai fotogràfic
La Feixa us ofereix un entorn màgic on podeu capturar imatges i moments inoblidables.
A banda de fotografiar l’idílic paisatge… si teniu paciencia i una dosi de sort, podeu retratar algún animal salvatge o fins i tot, gaudir de la fotografia nocturna. L’absència de contaminació lúminica afavoreix que podeu disfrutar de la vostra passió!

Visita la Feixa, retrata-la, viu-la, comparteix-la!

Sol.licita reserva

Consulta la nostra disponibilitat al calendari

Galeria d'imatges> Veure galeria

NewsletterA la Feixa fem activitats, tallers i tenim ofertes que et poden interessar. Apunta't i rebràs puntualment les nostres novetats.